Beste lezer, cliënt, verwijzer,

Corona-maatregelen: Na een periode van alle consulten via beeldbellen en telefonische consulten kunnen we vanaf maandag 25 mei weer een deel van onze clienten in onze praktijkpanden ontvangen. Elke behandelaar heeft een beperkt aantal dagdelen waarop de behandelingen in de spreekkamers weer plaats kunnen vinden. Door dagdelen over onze collega's te verdelen worden de panden niet te druk bezocht, waardoor we de richtlijnen van het RIVM aangaande de corona-situatie goed en veilig kunnen toepassen.

Als uw volgende afspraak, na overleg met uw behandelaar, in ons pand in Heerlen of Kerkrade zal plaatsvinden vragen wij u vriendelijk de volgende huisregels te volgen:

 

huisregels ppkh

 

Uit overleg tussen u en uw behandelaar kan ook geconcludeerd worden dat uw behandeling via beeldbellen of telefonisch blijft verlopen.

Door een mix te maken van consulten op locaties van PPKH, beeldbellen en telefonie kunnen we zonder extra risico voor u en onze medewerkers onze zorg in de basis-ggz blijven uitvoeren.

Verwijzingen zijn ook in deze tijd mogelijk; het secretariaat is bereikbaar op werkdagen van 8.00 - 12.30  en van 13.00 - 16.30 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heeft u verdere vragen over het beleid van PPKH in verband met de actuele Corona-situatie, bel met ons secretariaat. Zij leggen u uit welke tijdelijke aanpassingen PPKH gemaakt heeft en wat deze voor u kunnen betekenen. tel: 045-5355035, werkdagen tussen 8.00 en 12.30  en tussen 12.30 en 16.30 direct telefonisch bereikbaar. 

Ter info aangaande de voorwaardes van een telefonisch / beeldbel-consult:

Dezelfde praktijkvoorwaardes worden gehanteerd die behoren bij een reguliere behandeling bij ons. U vindt deze voorwaardes elders op deze site en werden of worden u aangereikt bij start van een behandeling. Hierbij horen ook de voorwaardes van annuleren van een telefonische / beeldbelafspraak, nl tot 24 uur van te voren kosteloos. Korter dan 24 uur van te voren het voor u geldend tarief van een te late annulering. Kan uw behandelaar u op het tijdstip van de afspraak niet bereiken, geldt dit ook als een gemist en consult en wordt dit bij u volgens de afspraken in de praktijkvoorwaardes bij u in rekening gebracht.  

 

Vriendelijke groet, Team PPKH

  

  

Beste bezoeker,

Welkom op onze website! Via deze site willen wij u heldere informatie verschaffen over onze praktijk voor Generalistische Basis GGZ (GBGGZ), voorheen genoemd "eerstelijns psychologie". Uiteraard staan wij u ook telefonisch graag te woord wanneer u vragen heeft en/of wanneer u zich bij onze praktijk wil aanmelden. Ons secretariaat is gevestigd in ons hoofdpand aan de Poststraat 28 te Kerkrade. Op werkdagen kunt u daar binnenlopen tussen 8.00 en 16.30 uur en beantwoordt ons secretariaat graag uw vragen. Tussen 12.30 uur en 13.00 uur is er pauze en is de balie en telefoon gesloten.

Voor uw vragen en eventuele aanmelding zijn wij ook telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 uur tot 16.30 uur. U kunt zich uiteraard ook direct aanmelden via deze link.

Of er op het moment waarop u zich wilt aanmelden eventueel wachttijden of een aannamestop bestaat kunt u lezen onder het hoofdstuk "kosten en verzekering" en dan doorklikken naar "wachttijden", of u klikt hier.

Een persoonlijke, vakkundige wijze van benaderen staat bij onze praktijk altijd voorop, evenals integriteit. Wij hopen u in de toekomst van dienst te kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

martin vluggen kleinDrs. M.M.J. Vluggen - Praktijkhouder

Gezondheidszorgpsycholoog BIG,

Eerstelijnspsycholoog NIP

 


Telefoon: 045-5355035  |  Fax: 045-5354925  |  Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 LVVP visitatielogo